Tuinmeubeltrends 2021/2022

Tuinmeubels

Tuinmeubelen worden momenteel veelal gemaakt van rotan, hout, metaal of polyrattan. Deze zien er vandaag bijzonder huiselijk uit. Hoogwaardige materialen en een modern design maken dit mogelijk. In het huidige seizoen vinden klanten in de winkels alles wat ze nodig hebben voor ruimte in de tuin of op het terras. Er zijn parasols, tuinstoelen, klapstoelen, hangmatten en meer. Het terras en de tuin worden in het grootste deel van de zomer een centrale plek in de zon. Naarmate de temperatuur stijgt, brengen mensen meer tijd buitenshuis door. Meestal wordt dit gedaan om te ontspannen. Het terras is bijzonder veelzijdig inzetbaar. Dit is de ideale plek om de zomeravonden of -middagen hier alleen of in goed gezelschap door te brengen. De buitenruimte kan momenteel worden ingericht met moderne materialen.

Moderne tuinmeubelen van polyrattan

In het huidige tuinseizoen krijgt het buitenleven karakter een speciaal tintje. Dit gebeurt meestal met hoogwaardige kunststofvezels of met polyrattan. Deze materialen zorgen ervoor dat de rotan tuinmeubelen er bijzonder huiselijk uitzien en tegelijkertijd veel zitcomfort bieden. Tegelijkertijd maakt dit meubel indruk met zijn weerstand tegen weer en wind. Zelfs bij blootstelling aan sterk zonlicht behouden ze hun vorm en kleur. De regen rolt gewoon van het oppervlak. Bovendien zijn deze tuinmeubelen bijzonder onderhoudsvriendelijk. Afvegen met een vochtige doek is voldoende voor reiniging.

De bekleding zorgt voor een bijzonder comfort op het vlechtwerk van polyrattan. Zelfs de kussens hoeven niet meer in huis als het regent. Deze hebben robuuste hoezen en tegelijkertijd een weerbestendig vulmateriaal. Zelfs de selectie van ontwerpen laat niets te wensen over. Afhankelijk van uw smaak zijn er bekledingen voor de tuinmeubelen in verschillende kleuren en patronen.

Het vlechtwerk van polyrattan bestaat uit slijtvaste vezels van kunststof. Dit maakt veel positieve eigenschappen mogelijk en vooral een verhoogde weerstand tegen verschillende elementen. Het gevlochten materiaal houdt zowel in koude als zeer warme omstandigheden stand. Het polyrattan is zeer elastisch en tegelijkertijd zo strak dat het niet te veel uitzet in de hitte. Hierdoor is het bijna onmogelijk voor de vezels om te scheuren. Daarnaast neemt het kunststof gaas geen vocht op. Het meubel is daardoor na een regenbui weer snel droog. Die hoge weersbestendigheid leidt tot een ander groot pluspunt van de tuinmeubelen, en dat is vooral voor een dining loungeset van groot voordeel..

Omdat de meubelen van polyrattan over het algemeen zeer weerbestendig zijn, profiteren klanten vooral van deze duurzame tuinmeubelen. Dit bespaart veel geld – tenminste als de klanten niet regelmatig de meubels in de tuin willen verwisselen. Op deze manier kunt u langdurig genieten van de hoogwaardige meubelen voor de buitenruimte. De huidige poly rotan meubelen bieden alles wat klanten nodig hebben.

Er zijn geen gebruikssporen, want de onmiskenbare uitstraling van de meubelen blijft zeker behouden. Klanten genieten continu van de kleur van de kunststofvezels en de loungesfeer in de tuin of op het terras.

Tuinmeubeltrends 2021/2022
Schuiven naar boven